Luksus 4XStabilized Vitamin C30% behandling med Medex

Luksus 4 x stabiliseret C-vitamin 30 % fra Medex kan anvendes i et bredt omfang til de fleste hudtyper og hudproblemer, alt fra hudens ældning til hyperpigmentering og følsom hud. Med 4x stabiliseret vitamin C kan en lang række hudproblemer blive behandlet med rigtig god resultat. Behandlingen er ligesåledes et godt supplement til øvrige behandlinger og den daglige hudpleje.
Med 4x stabiliseret vitamin C behandling skabes antioxidanter med UV-A/B beskyttende effekt på hudens lipider. En kraftfuld lipofil gennemtrængningsevne sørger for at nå de dybtliggende fibroblaster, huden stimuleres til ny collagendannelse og samtidig forebygges degenerering af vævet.

Dette produkt kan også anvendes som “whitening”-ingrediens, da det reducerer produktionen af enzymet Tyrosinase. De gamle, pigmenterede hudceller vil blive afstødt og i stedet blive erstattet af en ny, fin, pletfri hud. Med den høje Medex-dossering på 30 %, har man skabt en så kraftfuld koncentration, hvilket gør det muligt at opnå nye, uovertrufne resultater i sine behandlinger.

Dette ”reparations-vitamin”, med en koncentration på hele 30 %, gør det muligt at opnå nye, gode resultater i sine behandlinger, ved bl.a. anti-age, collagenvævet, behandling af rødme og rosacea, samt hyperpigmentering.

Behandling med Medex
Produktvejledning er inkluderet i tiden
kr.895,00
Varighed ca. 75 min.
Hudanalyse
Afrens med ultralyd
AHA peeling blandet med urter
Let udrensning af tilstoppet porer
Ansigtsmassage med Vital Renew creme
Påføring af Vitamin C30%
Stabiliserende Vitamin C maske
Afslutningscreme og øjencreme
Retning af bryn