Cosmelan

Cosmelan behandlingen er til både kvinder og mænd og er en behandling af pigmentforandringer i ansigtet og ujævn hudtone, som får huden til at se ældre ud, selv der ikke er tegn på synlige rynker og linjer. Udvikling af ujævne hudtone og pigmentforandringer kommer bl.a. solskader, hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, p-piller, overgangsalder, traumatiske forandringer i huden og post-inflammatoriske pigmentforandringer i ansigtet efter f.eks. akne.

Cosmelan behandling påvirker melanindannelse (altså pigment i huden) direkte, og dens virkningsmekanisme er baseret på en hæmning af tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin. Derfor er den særligt hensigtsmæssig som behandling af pigmentforandringer i ansigtet.

Cosmelan er mere end en behandling, den omfatter en enkelt behandling der udføres på klinikken, samt vedligeholdende hjemmebehandling.

Klinikbehandlingen omhandler påføring af Cosmelan 1 ansigtsmaske der skal sidde og virke i 8-12 timer (afhængig af fototype og hudensensibilitet).

Cosmelan 1 er en brunlig maske. Masken skal blive siddende på huden i 8-12 timer, så man forlader klinikken med masken på. Efter endt virketid vaskes masken af hjemme.

Masken vaskes af om aftenen og 48 timer senere starter opfølgningsfasen hjemme med Cosmelan 2 hjemmkit. Cosmelan 2 hjemmebehandling gentages 2 gange dagligt i 6 uger efter du er blevet behandlet med Cosmelan 1.

Du vil blive vejledt grundigt i brugen af dit Cosmelan 2 hjemmekit.

Allerede 7-10 dage efter behandlingen vil du kunne observere en tydelig forbedring af din hud. Mørke pletter og pigmentforandringer reduceres og huden bliver mere ensartet og fornyet, og ca. 7-8 uger efter opnås maksimalt resultat – denne proces varer lidt længere for mørkere hudtyper.

Behandlingen følges jævnligt op i klinikken.

Oftest er én Cosmelan behandling nok. Cosmelan behandlingen kan gentages efter behov, da der løbende vil komme nye mørke pletter til, hvis du eksponerer din hud for sol.

Produkterne til Acnelan behandlingen er baseret på det unikke og innovative m.acne complex, der er synergistiske og komplementerende ingredienser (bl.a. salicyclic- mandelic acid, sodium lepargilate og shikimic acid) der arbejder på alle faktorer der forårsager acne. Derfor er resultaterne på acne- og seboroisk hud så fantastiske. Acnelan er den mest effektive behandling af acne på markedet i dag.

Behandlingen er en medicinsk behandling af 3 sessioner, der udføres med 15 – 21 dages mellemrum, alt afhængig af hudens sensitivitet og helingskapacitet.

Der skal gå ca. 3 uger mellem hver behandling på klinikken, og det endelig resultat ses efter ca. 6 uger.

 

Få flere oplysninger om vores behandling af pigmentforandringer i ansigtet og ujævn hudtone ved at kontakte os. Find kontaktoplysningerne til vores hudplejeklinik København, Østerbro, her

Cosmelan

  • Behandler effektivt alle typer hyperpigmentering
  • Effektiv mod akne- og arreduktion
  • Indeholder ikke Hydraquinon
60 min