Mesoeclat

Mesoéclat er en effektiv antiage behandling, der behandler tegn på aldring. Behandlingen kan anvendes til ansigtet og på hænderne, og giver resultater allerede efter første behandling.

Behandlingen reducerer linjer og rynker, fugter i dybden, stimulerer kollagen og elastin, og har en effektiv anti-oxidant effekt.

Behandlingen starter med en specielt udviklet peeling, der blandt andet indeholder salisylsyre og azalein syrer, som optimerer penetrering af de aktive ingredienser der påføres efterfølgende. Det øverste lag af døde hudceller bliver eksfolieret, porer bliver udrenset, urenheder mindskes, fine linjer jævnes, og huden bliver silkeblød. Disse aktive ingredienser er nærende antioxidnater og stimulerer elastin og kollagen dannelsen.

Efter peelingen bruges en special ampul, en kombination af anti-aging stoffer, der masseres dybt ind i huden. Huden udsættes for en form for ”chock terapi”, hvor aktive stoffer, medfører en meget stærk regenererende, anti-oxidativ, opstrammende virkning. Herefter påføres en crystal fiber fugtighedsgivende maske. Til sidst påføres Mesoéclat Firming cream, som indeholder koncentrerede aktive stoffer, der har en anti-aging effekt på huden.

For optimalt resultat bruges cremen til hjemmebrug morgen og aften, for forsat at forbedre huden kvalitet efter Mesoeclat behandlingen. Cremen har en opstrammende effekt på huden, kollagenproduktionen vil øges og hudentonen forbedres.

Efter behandlingen vil huden skalle let efter et par dage. Ved meget træt hud vil huden skalle en del, da Mesoeclat fjerner det forhornede lag af døde celler.
Efter 5 -7 dage vil huden fremstå mere ensartet i hudtonen, pigmentpletter vil være reduceret, fine linjer formindsket og huden bliver silkeblød. Derfor er vores mesoeclat behandling også en effektiv behandling af pigmentforandringer i ansigtet.

Behandlingen kan anvendes til alle hudtyper.

 

Se også vores behandling, SHR Hudforyngelse (Rejuvenation), ved at klikke her

Mesoeclat

  • Mindsker straks linjer og rynker
  • Fugter huden i dybden
  • Genopretter hudens glød
  • Fjerner træthedstegn
  • Mindsker porerne
45 min