fbpx
Scroll Top

Cosmelan

Cosmelan behandlingen er for kvinder og mænd, som har pigmentforandringer og ujævn hudtone, som får huden til at se ældre ud, selv der ikke er tegn på synlige rynker og linjer. Udvikling af ujævne hudtone og pigmentforandringer kommer bl.a. solskader, hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, p-piller, overgangsalder, traumatiske forandringer i huden og post-inflammatoriske pigmentforandringer i ansigtet efter f.eks. akne.

Cosmelan behandling påvirker melanindannelse (altså pigment i huden) direkte, og dens virkningsmekanisme er baseret på en hæmning af tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin.

Cosmelan er mere end en behandling, den omfatter en enkelt behandling der  udføres på klinikken, samt vedligeholdende hjemmebehandling.

Klinikbehandlingen omhandler påføring af Cosmelan 1 ansigtsmaske der skal sidde og virke i 8-12 timer (afhængig af fototype og hudensensibilitet).

Cosmelan 1  er en brunlig maske. Masken skal blive siddende på huden i 8-12 timer, så man forlader klinikken med masken på. Efter endt virketid vaskes masken af hjemme.

Masken vaskes af om aftenen og 48 timer senere starter opfølgningsfasen hjemme med Cosmelan 2 hjemmkit.  Cosmelan 2 hjemmebehandling gentages 2 gange dagligt i 6 uger efter du er blevet behandlet med Cosmelan 1.

Du vil blive vejledt grundigt i brugen af dit Cosmelan 2 hjemmekit.

Allerede 7-10 dage efter behandlingen vil du kunne observere en tydelig forbedring af din hud. Mørke pletter og pigmentforandringer reduceres og huden bliver mere ensartet og fornyet, og ca. 7-8 uger efter opnås maksimalt resultat – denne proces varer lidt længere for mørkere hudtyper.

Behandlingen følges jævnligt op i klinikken.

Oftest er én Cosmelan behandling nok. Cosmelan behandlingen kan gentages efter behov, da der løbende vil komme nye mørke pletter til, hvis du eksponerer din hud for sol.

kr.4.600,-
Varighed ca. 60 min.
Behandler effektivt alle typer hyperpigmentering
Effektiv mod akne- og arreduktion
Indeholder ikke Hydraquinon