fbpx
Scroll Top

Om os

Et team af passionerede behandlere!

Dessislava er uddannet kosmetolog hos Beauty and Style og ejer af skønhedsklinikken Face´D Beauty.

“Jeg besidder en høj faglig viden og har stor fokus på kundepleje. Min store passion er at hjælpe kunder med problemhud. Mit speciale er innovative ansigtsbehandlinger og jeg arbejder med markedets førende produkter indenfor hudpleje – Medex, Exuviance og Babor.”

Petra er uddannet make-up artist og hårstylist hos Art of Style and Make-up, kropsbehandler og negleteknikker hos Bio Sculpture. Udover det er hun certificeret negleteknikker hos CND.

“Jeg arbejder professionelt, tålmodigt og tilpasser behandlingerne kundens behov og ønsker. Jeg lægger stort vægt på at vejlede og rådgive mine kunder.

Jeg er meget passioneret make-up artist og bestræber mig altid at fremhæve din skønhed efter dine ønsker, så du står super skarpt og bliver den bedste udgave af dig selv. Make-uppen tilpasses altid din ansigtsform og alder.

Jeg underviser i make-up og hårstyling både individuelt og i grupper, og er traumasminkør hos Bredeskabsstyrelsen.”

Joy er negle- og vipperteknikker.

“Jeg har stor erfaring som negleteknikker og bestræber mig altid på at udvikle mig i forhold til nye trends og mine kunders ønsker. Jeg lægger stor vægt på professionalisme, hyggelig stemning og på at have god tid til min enkelte kunde. Som vippeteknikker tilbyder jeg elegante Eyelash Extensions behandlinger.”

“Velkommen til vores innovative skønhedsklinik! Hos os får du ansigtsbehandlinger med markedets førende produkter fra Medex, Exuviance og Babor. Vi tilbyder også lysterapi, microdermabration, diamantslibning, kropsbehandlinger og massage, make-up og hårstyling.  Ligeledes tilbyder vi brynstyling, lashlift, farvning af vipper og bryn, eyelash extensions, manicure & pedicure (BioScuplture & CND Shellac), hårfjerning med voks.

Vi glæder os at se dig hos Face D’ Beauty”

Dessislava Garevski
Klinikejer

Kontakt os
Dessi
Dessislava Garevski
Kosmetolog
petra
Petra Olesen
Make-up Artist
joy11
Joy Raufort
Negletekniker