fbpx

SHR Permanent Hårfjerning

SHR Permanent hårfjerning hos Face D´Beauty udføres med SHR-M23 maskinen fra den førende tysk producent IPL – SHR Germany.
SHR-M23 er en mobile SHR-enhed med den nyeste og mest innovative teknologi inden for permanent hårfjerning. Permanent hårfjerning behandlingerne er blevet endnu mere behagelige, skånsomme og stort set smertefrie. Behandlingerne passer til alle hud- og hårtyper. SHR-teknologien sætter ikke grænser for hvad, der kan behandles. Det er påvist igennem videnskab og studier, at SHR er langt mere sikker end den velkendte laserbehandling. Der er således ingen risici forbundet med behandlingen.

Hvordan foregår behandlingen
SHR-behandlingen foregår således at, håndstykket bevæges i optimeret hastighed henover det behandlede område. På den måde opvarmes huden forsigtigt gennem melanin og stamceller ved brug af lav energi og en temperatur på 40-45 grader. Halvdelen af energien fra SHR går direkte i hårets pigment, og den anden halvdel absorberes af stamcellerne, der er ansvarlige for produktionen af hår i området. Behandlingen fungerer ved, at lysstrålen fra laseren ledes ned i hårsækken via ”pigmentet” (farven) i hårstråene. Når lyset fanger pigmentet, omdannes det til varmeenergi som nedbryder hårsækken. Behandlingerne er stort set fri for bivirkninger.

Permanent hårfjerning – gør det ondt?
Behandlingen af hårfjerning med SHR- maskinen opleves for de fleste smertefrit. Alle steder på kroppen kan behandles med SHR-teknologien. Det meget milde lys kan fjerne hår på ømme steder med tynd hud, stort set smertefrit.

Forberedelse inden behandlingen
Barbering af det område, som ønskes behandlet skal foretages hjemme dagen inden behandling.
Du må ikke have foretaget epilering, voksning eller plukning 4 uger før behandlingen, ben og ryg op til 12 uger før.
Huden skal være fri for cremer, make-up, deodorant m.v.

Gratis konsultation inden behandlingen
Hver behandling med SHR-teknologien indledes med en gratis konsultation , hvor du får grundig vejledning og information om behandlingen. Konsultationen bookes direkte i vores booking system. Konsulationen er obligatorisk , men uforpligtende rent økonomisk, så hvis du ikke ønsker at gå i gang med behandlingen, bliver det selvfølgelig ikke opkrævet nogen form for gebyr.

Vi anbefaler et forløb på 4-6 behandlinger med en mellemliggende periode på 4 uger for et permanent resultat. I denne forbindelse har man mulighed for at købe klippekort til behandlingerne for at opnå økonomisk besparelse. Bemærk at lysere og røde hår kan kræve en smule flere behandlinger.

Anbefalinger efter behandlingen:
Man skal undgå direkte sol, solarium, sauna og svømmehal i 2 dage.

På nedenstående links kan du se priser og booke behandlingerne direkte.

SHR permanent hårfjerning – kvinder

SHR permanent hårfjerning – mænd